YALOVA / MERKEZ - Sevim Göğez Ortaokulu

Değerli velilerimiz

2 Ağustos-27 Ağustos arası 8.sınıfa geçen değerli öğrencilerimiz için Destekleme Yetiştirme Kurslarını açarak LGS hazırlıklarına başlamak hedefindeyiz. Her öğrencimiz bizim için çok değerlidir. Biran önce Pandemi sürecinin olumsuz etkileri ide silmek umudundayız. Temel derslerden açacağımız kurslarımız ile LGS Hazırlık sürecinin ilk aşamasını tamamlamak öğrencilerimizi akademik olarak hedeflerine yakınlaştırma amacındayız. Güçlü inanan ve tecrübeli ekibimizle ilk aşama olan Yaz dönemi DYK programlarına öğrencilerimizin kayıt olması ve düzenli katılımı önemlidir. Öğrenci kayıtları 23 haziran tarihi itibari ile başlamaktadır. Değerli öğrencilerimiz kurs süresince Pandemi tedbirleri ile hassasiyetle korunarak süreç yönetilecektir.

Başarı emek ister. Haydi şimdi emek verme zamanı...

Nis

25 Nisan 2021 tarihinde yapılması planlanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) salgının seyri dikkate alınarak ileri bir tarihe ertelendi.

Nis