YALOVA / MERKEZ - Sevim Göğez Ortaokulu

İlk ve Ortaöğretim Kurumları bursluluk sınavı başvuruları 21 Nisanda başlıyor.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan İletişim Becerileri Veli Broşürü

Eyl

06/09/2021 Pazartesi günü saat 09:00 da 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ilk ders zilinin çalması ile okulumuzda hasretle beklediğimiz öğrencilerimize kavuşacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

1.Öğrencilerimizin

okul forması ile okula gelmelerini bekliyoruz.

2.Okul kantinimiz açık olacaktır. Yemekhane ve servis kayıtları için danışma masalarımızda telefon numaraları bulunacaktır kayıt olabilirsiniz.

3.Öğrencilerimiz için ders başlama saatleri 09:00 bitiş saati 15 :10dur.

4.Öğrencilerimizin çantalarında herşeye karşın yedek maske bulundurmalarını ve maskelerin tıbbi maske olmasını öneriyoruz.

5.Okulun ilk günü öğrencilerimizin boş okul çantaları ile okulagelmeleri gerekmektedir.Kitap dağıtımı yapılacaktır.

6.Siz değerli velilerimizin okul bahçesine ve okul binası içine girmemesi öğrencilerimizin sağlığı açısından çok önemlidir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

7.5. Sınıf Öğrencilerimiz sınıflarını sabah yapılacak programda öğrenecek sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına alınacaklar dır.

8.Covid 19 tedbirleri okulumuzda titizlikle uygulanmaktadır.Bu konuda sizlerinde çocuklarımıza gerekli desteği vereceğinize bizlere yardımcı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Ve okullarımızın açık kalması için siz değerli velilerimizin aşı olmasını öneriyoruz.

9.Çocuklarımızın rahatsızlıkları durumunda okul idaresini ivedilikle bilgilendirmenizi ve tedbir almanızı öneririz.

10.Ara sınıflarda oluşturulmuş bip grupları mevcuttur. Sınıf öğretmenleri ile iletişimi gruplardan sağlamanızı öneririz. Ayrıca pazartesi günü 5.sınıflarımız için bip grupları oluşturulacaktır gruplardan çıkmamanız iletişim için önemli olup telefon numaraları değişen velilerimizin sınıf öğretmenlerine ivedilikle bilgi vermesinin önemli olduğunu hatırlatırız.2021-2022 Eğitim öğretim yılının

Sağlıklı başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyor Sevim Göğez Ailesine HOŞGELDİNİZ diyoruz!!!

Hayriye İNAN

Okul Müdürü