YALOVA / MERKEZ - Sevim Göğez Ortaokulu

Mrt

28 Şubat-1 Mart 2024 tarihlerinde Çanakkale ilimizde düzenlenen Orta Okullar (Yıldızlar) arası Masa Tenisi Bölge maçlarında hem kızlar hem erkekler takımlarında Şampiyon olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Sevim Göğezin kıymetli evlatlarını yürekten kutlar. Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.( Belediye Başkanımız Sayın Mustafa TUTUK Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Salih KILIÇ Antrenörleri Bayram Ali YILDIZ ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Demirel e büyük katkıları için teşekkürü borç biliriz.)

Şbt

12 Şubat Pazartesi gününden geçerli olan ders programları

Şbt

Okulumuzda DYK kursları tüm hızıyla devam etmektedir. Hedefe giden yolda biraz sayımız azalsada emek veren süreci doğru yöneten başarıya ulaşacaktır. Senebaşına göre sayımız az heyecanımız yüksek azmimiz tavan. Sevim Göğez farkıyla süreci kararlılıkla yönetiyoruz.